Starul de la Bollywood, Amitabh Bachchan, este noua voce pentru Alexa

  • Amitabh Bachchan semnează cu Amazon şi devine noua voce Alexa pentru India
  • Vocea lui Amitabh Bachchan este adesea comparată cu un mix între Marlon Brando şi Robert de Niro
  • Se estimează că valoarea serviciilor precum Alexa, Siri sau Alphabet din India va depăşi 58 de milioane de dolari, scrie Bussines Week
292 afișări
Imaginea articolului Starul de la Bollywood, Amitabh Bachchan, este noua voce pentru Alexa

Starul de la Bollywood, Amitabh Bachchan, este noua voce pentru Alexa

Superstarul de la Bollywood, Amitabh Bachchan, semnează cu Amazon pentru a fi vocea Alexa. Superstarul şi-a folosit vocea timp de 5 decenii în nenumărate producţii indiene, reclame Pepsi sau UNICEF. Vocea de bariton este o combinaţie între Marlon Brando şi Robert de Niro.

În India sunt folosite peste o jumătate de miliard de smartphone-uri şi au printre cele mai ieftine date mobile. Vocea actorului Samuel L. Jackson este prima voce celebră folosită de Amazon pentru Alexa. Anul trecut, rivalul Google Assistant a semnat cu John Legend.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici