Suma fabuloasă plătită de chinezi pentru numărul de telefon norocos

  • Un număr de telefon „norocos” de telefonie mobilă s-a vândut cu o valoare de 2,25 milioane de yuani
  • Sute de oameni au aplicat online pentru dreptul de a utiliza şirul de cifre aparent de bun augur.
694 afișări
Imaginea articolului Suma fabuloasă plătită de chinezi pentru numărul de telefon norocos

Su[ fabuloas[ pl[tit[ de chinezo pentru num[rul de telefon norocos

Un număr de telefon „norocos” de telefonie mobilă s-a vândut cu o valoare de 2,25 milioane de yuani (300.000 de dolari), după ce sute de oameni au aplicat online pentru dreptul de a utiliza şirul de cifre aparent de bun augur.

Numărul se încheie în cinci opt, o combinaţie căutată în China, deoarece cuvântul „opt” în mandarină sună similar cu cuvântul „prosperitate”.

Numărul se număra printre bunurile confiscate şi comandate la licitaţie de o instanţă din Beijing, iar o vânzare online a atras peste cinci mii de oferte între sâmbătă şi duminică.

Câştigătorul a plătit doar 400 de yuani pentru a intra în licitaţie şi trebuie să achite suma în termen de zece zile.  

Recordul îl are un număr cu 8 de 7 care a cost 3.9 milioane de yuani.

Companiile dar şi persoanele private caută în China astfel de numere de telefon pentru a impresiona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici