Tesla model S are competiţie. Te poţi plimba 832 de km cu o singură încărcare

  • Lucid Motors va lansa pe 9 septembrie sedanul „Air” care face competiţie modelului S de la Tesla
  • Atinge suta în 2,5 secunde şi te poţi plimba vreo 832 de km cu o singură încărcare
  • Noul vehicul electric aduce eleganţă şi calitate cumpărătorului care va scoate din buzunar cel puţin 60.000 de dolari
2675 afișări
Imaginea articolului Tesla model S are competiţie. Te poţi plimba 832 de km cu o singură încărcare

Lucid Motors, o companie americană, a creat sedanul electric „Air” pe care îl vei putea conduce 832 km cu o singură încărcare, în timp ce Tesla S te va plimba doar 650 de km.

Noul vehicul american va fi lansat pe 9 septembrie şi va ajunge la cei care îl precomandă începând cu prima parte a lui 2021.

Preţul sedanului începe de la 60.000 USD, în timp ce Modelul S de la Tesla începe de la 70.000 USD.

Cu Modelul S standard vei atinge suta de Km în 3.7 secunde, în timp ce AIR va face 100 de km în doar 2.5s

Lucid Motors susţine că vehiculul lor electric reprezintă simplitate, eleganţă şi perfecţiune.

CEO-ul companiei, Peter Rawlinson, a spus că nu doreşte să fie în competiţie cu Tesla, fiindcă că lumea e destul de mare pentru a prospera unul lângă celălalt, însă zvonurile spun altceva.

„Exteriorul, aşa simplu cum este, nu va fi motivul pentru care oamenii sunt interesaţi de Lucid Air. Motivul ar fi interiorul. Una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care le are Tesla este legată de interiorul care nu se simte suficient de premium pentru unii oameni. Lucid Air atacă acel sentiment de lux 100%. Ies în evidenţă cu selecţia materialelor, a display-urilor şi a design-ului, lucruri care afectează pozitiv sentimentul de a fi în maşină, în special pe bancheta din spat”, a declarat Marques Brownlee, tech youtuber.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici