Tesla pierde business din cauza companiei Ingenext

  • Efectul de parazit apare şi-n business, nu doar în natură
  • O companie reuşeste să facă bani din maşinile lui Elon Musk
  • Ingenext este răspunsul la întrebarea „Cum să-ţi îmbunătăţeşti performanţa maşinii electrice mai ieftin?”
2151 afișări
Imaginea articolului Tesla pierde business din cauza companiei Ingenext

Ingenext face upgrade-uri de soft la modelele Tesla

Tesla are o căpuşă şi vrea să scape cu desăvârşire de ea.

Compania Ingenext face upgrade-uri de soft la modelele Tesla pentru câteva sute de dolari: cai putere, consum de energie ş.a.m.d.

Tesla păţeşte ca iPhone cu deblocările neoficiale de reţea. Pierde bani grei pentru că nu mai vinde opţiunile de upgrade de soft.

Experţii companiei lucrează la asta şi efectele se resimt. Mulţi deţinători s-au trezit cu eroare în bordul maşinii: “modificări incompatibile detectate“.

Proprietarii pot rezolva problema doar în reprezentanţă, momentan, şi vor cheltui mai mult decât au economisit dacă aleg modificarea neoficială.

Cu toate acestea, Inginext pregăteşte o contra-soluţie care să reactiveze hack-urile vândute posesorilor de Tesla.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici