Tot mai mulţi utilizatori renunţă la smartphone-uri. Nokia a lansat din nou „cărămida” 6310, la aniversarea celor 20 de ani

La aniversarea celor 20 de ani, Nokia lansează o nouă versiune a clasicului model 6310.

16511 afișări
Imaginea articolului Tot mai mulţi utilizatori renunţă la smartphone-uri. Nokia a lansat din nou „cărămida” 6310, la aniversarea celor 20 de ani

Nokia lansează din nou „cărămida” 6310, la aniversarea celor 20 de ani

„Cărămida” are câteva specificaţii noi, dar îşi păstrează jocul Snake, favoritul publicului înainte de apariţia aplicaţiilor complexe pentru smartphone. Noile opţiuni includ un ecran color (fără touchscreen), o cameră foto şi acces la canale radio.
 
Nu este un smartphone, dar ţi se potriveşte dacă eşti în căutarea unui telefon rezistent, la un preţ accesibil – costă 59,99 de lire pe site-ul oficial Nokia.
 
În ultima vreme există o cerere destul de mare pentru telefoane mai simple, mai puţin accesorizate, iar 6310 ar putea redeveni vedeta domeniului de telefonie mobilă.
 
Tot mai mulţi utilizatori renunţă la smartphone-urile care, de multe ori, îţi consumă timp şi energie. Şi includem aici şi energia bateriei, care, în cazul 6310, rezistă „chiar şi câteva săptămâni”. Cel puţin aşa se laudă producătorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nokia,
6310,
lansare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici