Twitter intră în datorii. Elon Musk nu îşi plăteşte facturile

  • Twitter nu şi-a mai plătit chiria pentru spaţiile închiriate de când Elon Musk a preluat compania
  • Gigantul tech a intrat în portofoliul excentricului miliardar la sfârşitul lunii octombrie
  • Haosul creat după ultimul val de disponibilizări accentuează incertitudinea care planează asupra companiei
1869 afișări
Imaginea articolului Twitter intră în datorii. Elon Musk nu îşi plăteşte facturile

Sursa foto: MediafaxFoto

Twitter a încetat să mai plătească unele dintre contractele sale de închiriere pentru spaţiile de birouri precum şi mulţi alţi furnizori de când Elon Musk a achiziţionat compania la sfârşitul lunii octombrie.

Se pare că unul dintre cei mai bogaţi bărbaţi din lume nu îşi onorează obligaţiile financiare faţă de cei cu mult mai puţine resurse, asta după ce în prealabil a concediat aproape jumătate din companie.

Twitter avea birouri în toată lumea înainte ca Musk să-l achiziţioneze, iar multe dintre ele rămân în uz. Gigantul tech închiriază spaţiul în general, mai degrabă decât să-l deţină. De când Musk a preluat controlul, facturile lunare nu au fost plătite.

În unele cazuri, proprietarii au oferit rezilierea contractului de închiriere prin care Twitter nu ar datora întreaga sumă, dar au fost respinşi.

Noul proprietar al companiei încearcă să reducă costurile însă politica sa se dovedeşte iresponsabilă, notează Axios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici