Un robot care pictează folosindu-se de inteligenţă artificială va avea o expoziţie la Muzeul de Design din Londra

  • Ai-Da este un robot cu inteligenţă artificială care pictează
  • Robotul va prezenta o serie de portrete la Muzeul de Design din Londra
  • Ideea robotului a venit de la preşedintele galeriei de artă Oxford, Aidan Meller
428 afișări
Imaginea articolului Un robot care pictează folosindu-se de inteligenţă artificială va avea o expoziţie la Muzeul de Design din Londra

Arată ca un om şi pictează mai bine ca majoritatea. Un robot umanoid va avea operele prezentate la muzeu.

Numit după matematicianul din secolul 19, Ada Lovelace, Ai-Dase se foloseşte de camerele instalate în ochi şi un algoritm care transformă ceea ce vede în coordonate. Mâna robotică poate apoi să calculeze ruta virtuală şi să creeze un portret.

Următoarea galerie a robotului Ai-Da va conţine doar portrete proprii. Acestea vor fi prezentat între lunile mai şi iunie la Muzeul de Design din Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici