VIDEO Drona profesională Airpeak S1, pentru filmări de Oscar

  • Sony a lansat drona profesională Airpeak S1 care costă 9.000 de dolari
  • Utilizatorul poate ataşa o cameră profesională pentru cele mai bune imagini
  • DJI are astfel un rival pe măsură după ce a pus monopol pe piaţa dronelor
158 afișări
Imaginea articolului VIDEO Drona profesională Airpeak S1, pentru filmări de Oscar

Sursă imagini: YouTube Sony

Are nevoie de doar 3,5 secunde să prindă 80 de kilometri pe oră. Şi costă 9.000 de dolari. Nu, nu este vorba despre o maşină, ci de noua dronă a celor de la Sony.

Airpeak S1 este drona cu care Sony intră în competiţie cu DJI, liderii de pe această piaţă până acum. Este o dronă pentru producătorii de filme, reuşind să fie stabilă în aer şi dacă vântul are o viteză de 72km pe oră. Dublu faţă de rivalul DJI Inspire 2. Drona poate zbura doar 14 minute când are camera ataşată, fiind nevoit apoi să schimbi bateria. Pe lângă dronă mai trebuie să investeşti 1.750 de dolari pentru un gimbal capabil să susţină camera care poate fi ataşată. Iar totul se controlează cu uşurinţă pe telefon.
 
„Drona, controllerul remote, camera şi gimbalul pot fi toate controlate din aplicaţia Airpeak Flight. Setările dronei şi ale camerei pot fi ajustate cu controllerul, aşa că poţi face ajustări cu propriile tale mâini”, se arată într-un videoclip de prezentare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici