#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Povestea unei tinere pe care starea de urgenţă a lăsat-o fără job: M-au pus să-mi dau demisia

  • După doar 30 de zile la noul loc de muncă, Adina a fost nevoită să îşi dea demisia.
  • Alături de ea, toţi cei care erau noi în colectiv, au avut aceeaşi soartă.
  • De la decretarea stării de urgenţă peste un milion de români au fost trimişi în şomaj
7399 afișări

Este foarte posibil să te regăseşti în povestea Adinei. Tânără, studentă la master, a fost mult timp în căutarea unui job full time.

Adina: Eu am început să lucrez prima dată în septembrie, anul trecut, după ce am terminat facultatea. Am dat un interviu şi am lucrat part-time.

Abia anul acesta, în februarie, s-a angajat la un aeroport. Era un loc de muncă ce părea sigur. Dar, la scurt timp după intrarea în starea de urgenţă, Adinei i s-a cerut demisia, fără să fie informată despre posibilitatea unui şomaj tehnic.

Adina: A fost necesar să-mi dau demisia. Mi-au spus că din păcate a intervenit problema aceasta şi pentru că eu nu am încă contractul prelungit, adică încă sunt în perioada de probă, trebuie cumva să rămână cu mai puţine persoane. Din păcate noi, cei mai noi va trebui să plecăm.

Momentan, Adina încearcă să înveţe o limbă străină şi speră să fie chemată înapoi, la fostul loc de muncă. 

Adina: Mă gândesc ce să fac, mă gândesc dacă să îmi caut un job nou sau să aştept pentru că de plăcut, mi-a plăcut foarte mult acolo. Am învăţat multe şi aş vrea să mă întorc. Iar momentan sunt ocupată cu, cursurile online, învăţ germană. Sunt într-o continuă speranţă că o să fie bine.

De la decretarea stării de urgenţă peste un milion de români au fost trimişi în şomaj.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici