#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Preşedintele Camerei de Comerţ Brăila: Măsuri vitale pentru relansarea economiei. ”Va duce la ocuparea forţei de muncă”

  • Reluarea investiţiilor mari din România va duce la ocuparea forţei de muncă
  • Trebuie asigurat, în continuare, un fond de salarii şi după închiderea stării de urgenţă, pentru domeniile afectate cel mai tare
  • Statul trebuie să îşi plătească urgent datoriile către firme
1284 afișări

Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Brăila şi al Titan Group Brăila, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live că România are nevoie de o serie de măsuri pentru relansarea economiei.

Prima măsură este redeschiderea sau impulsionarea investiţiilor mari din România. Reluarea acestora va duce la absorbirea unui număr considerabil de salariaţi care, în lanţ, va duce la ocuparea forţei de muncă şi la crearea de bani necesari pentru plata de taxe şi impozite pentru susţinerea bugetului de stat.

A doua măsură este asigurarea, în continuarea, a unui fond de salarii şi după închiderea stării de urgenţă, pentru domeniile afectate cel mai tare, precum HORECA, turism şi transporturi.

De asemenea, statul trebuie să îşi plătească urgent datoriile către firme.

Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Brăila şi al Titan Group Brăila: „Revin şi spun: plata urgentă a datoriilor statului către firme. Neplata înseamnă un lanţ întreg de neplată. Foarte mulţi poate nu îşi dau seama ce înseamnă neîncasarea unei facturi. Neîncasarea unei facturi înseamnă că tu creditezi de două ori bugetul de stat.”

O altă măsură este sprijinirea agriculturii, mai ales că anul 2020 este un an de secetă şi sprijinirea producţiei interne de echipamente medicale şi de medicamente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici