Prinţul Albert de Monaco s-a vindecat de COVID-19

  • Prinţul Albert al II-lea de Monaco, diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu aproape două săptămâni, a fost declarat vindecat.
  • Principele de Monaco a putut să se alăture familiei, după ce a stat în carantină
  • Prinţul Albert a fost primul şef de stat testat pozitiv pentru coronavirus.
1233 afișări
Imaginea articolului Prinţul Albert de Monaco s-a vindecat de COVID-19

Prinţul Albert de Monaco s-a vindecat de COVID-19

Principele de Monaco, în vârstă de 62 de ani, care a stat în carantină în tot acest timp, s-a putut alătura astfel familiei.

Albert de Monaco a fost primul şef de stat testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, este un alt membru al unei familii regale care a fost diagnosticat cu COVID-19, acesta fiind declarat între timp vindecat.

În Monaco, aproximativ 50 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, iar una dintre acestea a murit. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici