Rihanna şi Jack Dorsey, şeful Twitter, şi-au unit forţele pentru a ajuta victimele violenţei domestice: Donează 4,2 milioane de dolari

  • Rihanna şi Jack Dorsey şeful Twitter, şi-au unit forţele pentru a ajuta victimele violenţei domestice în perioada pandemiei, donând 4,2 milioane de dolari.
  • Numărul cazurilor de violenţă domestică a crescut semnificativ la nivel mondial de la debutul pandemiei de COVID-19.
  • Săptămâna aceasta, Jack Dorsey a donat 1 miliard de dolari pentru eforturile de stopare a pandemiei.
157 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Jack Dorsey, şeful Twitter, şi-au unit forţele pentru a ajuta victimele violenţei domestice: Donează 4,2 milioane de dolari

Rihanna şi Jack Dorsey şeful Twitter, au donat 4,2 milioane de dolari pentru victimele violenţei domestice

Fundaţia cântăreţei Rihanna, Clara Lionel Foundation, şi Jack Dorsey, CEO al companiei Twitter, au anunţat că vor dona 4,2 milioane de dolari unui fond special înfiinţat de primăria din Los Angeles pentru ajutorarea victimelor violenţei domestice, care nu pot merge acasă în această perioadă de pandemie.

Donaţia a fost anunţată după ce au apărut informaţii potrivit cărora cel puţin 90 de persoane sunt refuzate săptămânal de adăposturile pentru victime ale violenţei domestice pentru că sunt mult prea aglomerate de la impunerea măsurilor de izolare socială, în contextul pandemiei de COVID-19, luna trecută.

Donaţia va acoperi cheltuielile pentru cazare, mese şi consiliere psihologică necesare săptămânal pentru 90 de victime, timp de zece săptămâni, şi apoi pentru alte 90 de victime, alte două luni şi jumătate după perioada iniţială.

Numărul cazurilor de violenţă domestică a crescut semnificativ la nivel mondial de la debutul pandemiei de COVID-19, în contextul în care familiile sunt obligate să se izoleze la domiciliu, potrivit TMZ.

La începutul acestei săptămâni, Jack Dorsey şi-a donat 28% din avere, respectiv 1 miliard de dolari, eforturilor de stopare a pandemiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici