Video DECLARAŢIA ZILEI Lucian Şova: Eu sunt ministrul Transporturilor. Până la un decret, ştiu bine ce fac

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat joi că este ministru în funcţie până la semnarea unui decret prezidenţial pentru o altă numire, contrazicând aşadar afirmaţiile Liei Olguţa Vasilescu ce a spus cu o zi în urmă că ministerul Transporturilor rămâne fără conducere.

242 afișări

„Transmit celor interesaţi că sunt Lucian Şova şi sunt ministrul Transporturilor. Fac apel la cei care dezbat acest subiect să manifeste rezonsabilitate la analizele pe care le fac. Orice afirmaţie făcută de persoane care au semnificaţie politică sau administrativă pot aduce prejudicii pentru 55.000 de angajaţi din subordinea mea şi milioane de utilizatori de infrastructură", a declarat Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici