Video Jurnal de salvator. Intervenţie la o familie de 6 persoane confirmate cu COVID-19

  • Echipajul din care face parte Ştefan Baută a preluat o familie cu 6 membri infectaţi cu SARS CoV 2
  • În ultimele 24 de ore, Ştefan a transportat 9 pacienţi confirmaţi cu COVID-19 la spitalele din Bucureşti
  • Pentru prima dată, el a transportat o persoană infectată la spitalul Armatei de tip ROL II din Otopeni
677 afișări

Pe Ştefan îl ştii deja. El lucrează pe echipajele de prim-ajutor din cadrul Isu Bucureşti-Ilfov. În ultimele 24 de ore a făcut parte dintr-un echipaj care transportă persoanele confirmate cu COVID-19.

Ştefan a preluat o familie cu 6 membri pentru care a fost confirmată infecţia cu coronavirus. Printre aceste persoane, o străbunică de 84 de ani.

”Doi copii minori, unul de 11 ani, celălat de 14 ani, părinţii în jurul a 30 şi ceva de ani şi bunică şi străbunică. Toţi au fost confirmaţi ieri cu coronavirus. Virusul, am înteles că, a fost adus de mamă şi adus de la job-ul unde lucra, unde a fost confirmată o colegă de-a dânsei”, a declarat Ştefan Baută.

Toate persoanele aveau forme uşoare ale infecţiei, singurii care prezentau simptome erau cei doi copii.

”Era un suport psihologic destul de bun între ei, erau cu moralul ridicat chiar dacă aveau şi membri în vârstă în familie”, a mai precizat Ştefan Baută.

Pentru Ştefan, tura care s-a încheiat în această dimineaţă a mai marcat o premieră. Echipajul său a transportat pentru prima dată un bolnav la spitalul de campanie al Armatei din Otopeni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici