Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

100 afișări

COD PORTOCALIU de viscol în Braşov, Sibiu şi Covasna până la ora 18.00

Meteorologii au emis cod portocaliu de vânt puternic şi viscol, vineri până la ora 18.00, pentru judeţele Braşov, Sibiu şi Covasna, în paralel fiind în vigoare şi avertizarea cod galben de vânt pentru toată ţara.

Circulaţie îngreunată în Arad şi Bistriţa-Năsăud din cauza zăpezii/ Drumul de acces spre Muntele Mic, din judeţul Caraş-Severin, a fost închis

Circulaţia pe toate drumurile din Bistriţa-Năsăud se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii abundente căzute în ultimele 12 ore, judeţul fiind sub avertizare meteo de cod portocaliu, cele mai mari probleme fiind pe DN 17 în pasul Tihuţa, unde viscoleşte, informează corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Drumul de acces spre Muntele Mic, din judeţul Caraş-Severin, a fost închis, vineri, din cauza viscolului, iar stratul de zăpadă măsoară peste 40 de centimetri.

Telecabina de la Bâlea Lac nu funcţionează din cauza viscolului; stratul de zăpadă are 60 centimetri

Turştii care au urcat vineri spre Transfăgărăşan nu pot ajunge la Bâlea Lac, din cauza vântului puternic, care ţine telecabina în staţie, acesta fiind singurul mijloc de transport între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1500 de muncitori de la Dacia au protestat faţă de condiţiile de transport, iar producţia a fost oprită/ UPDATE: Compania aduce acuzaţii participanţilor

1.500 de muncitori au protestat, vineri dimineaţa, în faţa uzinei Dacia de la Mioveni, după accidentul de vinerea trecută, când două autobuze pline cu angajaţi ai uzinei s-au ciocnit, liderii sindicali susţinând că omenii nu se mai simt în siguranţă, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Conducerea Dacia califică protestul celor 1.500 de salariaţi care au cerut condiţii mai sigure de transport ca fiind unul incorect şi acuză că manifestarea a generat pierderi de producţie.

Ministerul Sănătăţii pregăteşte o ordonanţă pentru construcţia unui nou centru de transfuzii. Voiculescu şi alţi bucureşteni au donat vineri sânge

Sute de persoane au mers, vineri, la Centrul de Transfuzii Bucureşti unde au donat sânge, printre aceştia fiind şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, acesta susţinând că pregăteşte o ordonanţă de urgenţă pentru construirea unui nou centru de transfuzii.

Poliţiştii au reţinut 241 de permise de conducere în primele zile ale minivacanţei de 1 Decembrie

Poliţiştii au reţinut 241 de permise de conducere în ultimele două zile, 30 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 100 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind ridicate pentru alte abateri.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici