Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

188 afișări

Un bătrân din Iaşi a găsit 15.900 de lei într-un supermarket şi i-a predat poliţiei

Un bărbat de 69 de ani din Iaşi a găsit 15.900 de lei într-un supermarket din Iaşi şi după ce a aşteptat mai multe ore sperând să fie contactat de cel care a pierdut banii, a anunţat poliţia şi a predat banii autorităţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

VIDEO Federaţia Sanitas a pichetat, din nou, Ministerul Sănătăţii. Sindicaliştii ameninţă cu greva

Peste o sută de membri ai Federaţiei Sanitas au pichetat, luni, Ministerul Sănătăţii, fiind nemultumiţi de neînceperea negocierilor contractului colectiv de muncă, sindicaliştii ameninţând că vor face grevă.

Cazuri de trichineloză depistate la porci tăiaţi înaintea Crăciunului, în gospodării din Cluj

Inspectorii DSVSA Cluj au depistat în perioada premergătoare Crăciunului, la nivelul judeţului, zece cazuri de trichineloză la porci tăiaţi în gospodăriile cetăţenilor, carnea fiind distrusă înainte de a fi consumată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Banca Mondială: Românii, printre cei mai puţin încrezători europeni în sistemul bancar

Doar 20% dintre români au încredere în bănci, comparativ cu aproximativ 55% dintre albanezi şi 35% din cehi, arată un raport al Băncii Mondiale făcut public marţi. De altfel, europenii au mai mare încredere în stabilitatea sistemului financiar şi în siguranţa depozitelor decât în bănci.

Comerţul online din România a crescut de trei ori în ultimii cinci ani

Cifra de afaceri din e-commerce-ul românesc a crescut de la 1,68 miliarde de lei în 2011 la 5,47 miliarde de lei în 2015, pe fondul dezvoltării serviciilor de comerţ online, asigurate de peste 5.300 de firme, cu peste 2.600 mai multe decât în urmă cu cinci ani, potrivit datelor KeysFin.

EXCLUSIV Urmărire penală în dosarul deschis la cererea lui Petre Tobă, fost ministru de Interne. Membrii CNATDCU, vizaţi de plângere

Parchetul General a început urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Petre Tobă împotriva membrilor Consiliului General al CNADCTU, fostul ministru fiind audiat în acest caz şi urmând să fie chemaţi cei vizaţi de sesizare.

Dan Stroe, fost director la ANAF, acuzat că ar fi primit mită alături de Sorin Blejnar, a fost identificat în Scoţia

Dan Stroe, fostul director de Achiziţii şi Investiţii Interne al ANAF, de negăsit la data deschiderii dosarului, se afla în Scoţia, acesta revenind în ţară la o săptămână după arestarea lui Sorin Blejnar, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici