Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

348 afișări

Elevii unei şcoli gimnaziale din Gorj învaţă în clase în care temperatura coboră la 8 grade

Aproximativ o sută de elevi de la şcoala gimnazială din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, stau, de aproximativ o săptămână, la ore, cu geci şi mănuşi, în clase temperatura coborând chiar şi la 8 grade, din cauza unor defecţiuni la centrala termică.

Circulaţia tramvaiului 41 este blocată pe sensul către Ghencea din cauza unei dube aflate pe şine

Circulaţia tramvaiului 41 din Capitală este blocată, miercuri dimineaţă, pe sensul către Ghencea din cauza unei autodube aflate pe calea de rulare.

Video Patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut cu motocicleta poliţistul Bogdan Gigină: "Probabil că o mare vină o are poliţistul"

Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul Bogdan Gigină, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la DNA în calitate de suspect, acesta declarând că semnalizarea gropii s-a făcut "corect" şi că "probabil că o mare vină o are şi tânărul".

Gabriel Oprea şi fiul său, înştiinţaţi de DNA de sechestrul pe avere în dosarul morţii lui Gigină

Gabriel Oprea a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă sechestrul impus pe avere în dosarul morţii poliţistului Gigină, din acelaşi motiv fiind chemat şi fiul său după ce fostul ministru ar fi trecut o parte din bunuri pe numele acestuia, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Cioloş, despre zvonul că ar fi fiul nelegitim al lui Soros: O glumă care miroase a prostie crasă

Premierul Dacian Cioloş a respins, miercuri dimineaţă, zvonurile apărute pe mai multe site-uri, potrivit cărora ar fi fiul nelegitim al miliardarului George Soros, afirmând că românii sunt suficient de inteligenţi şi cu simţul umorului încât ”să guste gluma asta care miroase a prostie crasă”.

Sute de postări, pe Facebook, cu porci de vânzare de Crăciun

Sute de postări ale celor care vând porci vii pentru a fi sacrificaţi de Crăciun au apărut pe site-urile pe care sunt promovate anunţurile de vânzări sau cumpărări de produse ori locuinţe din Sibiu, dar şi pe reţelele de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 previziuni controversate: în 2017 Brexit devine Bremain, China depăşeşte estimările de creştere

Description: Anul 2017 ar putea fi cel în care China depăşeşte prognozele de creştere, Brexitul se transformă în Bremain, peso-ul mexican o ia în sus iar băncile italiene se dovedesc a fi cea mai performantă clasă de active de capitaluri proprii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici