Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

141 afișări

ANM a emis un nou cod portocaliu de viscol şi unul galben de ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenţionare cod portocaliu de viscol şi polei, care va intra în vigoare marţi la ora 23.00, fiind valabil până miercuri la ora 15.00. Este în vigoare şi un cod galben de ninsori.

Ministerul Sănătăţii: Control la Spitalul de Arşi pentru a se stabili dacă s-a făcut dezinfecţia secţiei ATI

Ministerul Sănătăţii a demarat un control la Spitalul de Arşi din Capitală, urmând să fie prelevate probe pentru a se stabili dacă renovarea Secţiei de Terapie Intensivă a fost făcută fără decontaminarea sau dezinfecţia pereţilor, a precizat Florian Bodog pentru MEDIAFAX.

Şcolile şi grădiniţele rămân închise în Bucureşti până luni, 16 ianuarie

Primarul general al Capitalei a anunţat că şcolile rămân închise toată săptămâna, până luni, 16 ianuarie.

PET-urile cu agheasmă, abandonate în Portul Tomis din cauza viscolului, au fost recuperate

Toate PET-urile cu Agheasmă Mare, abandonate la sfârşitul săptămânii trecute în Portul Turistic Tomis din cauza viscolului, au fost recuperate de angajaţi ai Arhiepiscopiei Tomisului şi voluntari, urmând să fie împărţite credincioşilor din tot judeţul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cheltuielile populaţiei au reprezentat peste 85% din venituri, în trimestrul al treilea din 2016

Cheltuielile totale ale populaţiei, au fost, în trimestrul al treilea din 2016, în medie, de peste 2.500 de lei lunar pe gospodărie, mai puţin de 1.000 de lei pe persoană, şi au reprezentat peste 85% din nivelul veniturilor totale, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

Contestaţia lui Sebastian Ghiţă la decizia arestului preventiv în lipsă, judecată marţi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) judecă marţi contestaţia lui Sebastian Ghiţă la decizia de emitere a unui mandat de arestare preventivă în lipsă, termenul iniţial fiind stabilit pentru 16 ianuarie. Fostul deputat este în continuare căutat de poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici