Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1434 afișări

ALERTĂ METEO. Se întorc ninsorile şi viscolul. Urmează trei zile de iarnă grea şi temperturi de minus 14 grade Celsius

Precipitaţiile sub formă de ninsoare şi vântul puternic revin, începând de luni seară, în Banat,Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, cu intensitate mare în partea de sud, în judeţele din Lunca Dunării, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Plenul comun al Parlamentului votează luni Comisia de anchetă şi constituirea Comisiilor SRI şi SIE

Plenul comun al Senatului şi Camerei Deputaţilor se va reuni, luni, la ora 16.00, pentru a se pronunţa prin vot asupra constituirii Comisiei de anchetă a rectificărilor bugetare din 2016, dar şi asupra constituirii a trei comisii comune - de control SRI, SIE şi a revoluţionarilor din 1989.

Foşti şefi din DIPI: Cumpăram cadouri pentru şefi de instituţii din bani publici. Ceasul era pentru Florian Coldea

Un fost şef în cadrul DIPI susţine că ceasul care apare în rechizitoriul prin care Gabriel Oprea şi şefi din DIPI au fost trimişi în judecată pentru folosirea fondurilor operative ale departamentului era pentru Florian Coldea, cadou cu ocazia aniversării a zece ani la conducerea SRI.

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, audiat în dosarul Mineriadei

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a ajuns luni dimineaţa la Parchetul General, unde a fost chemat de procurorii militari pentru a i se aduce la cunoştinţă actul de inculpare în dosarul Mineriadei, cauză în care fostul şef de stat este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.

Moment tensionat pentru industria bancară miercuri. Curtea Constituţională discută obiecţia de neconstituţionalitate a legii conversiei creditelor în franci elveţieni

Miercuri, 18 ianuarie, are loc şedinţa de plen a Curţii Constituţionale privind obiecţia de neconstituţionalitate a legii conversiei creditelor în franci, ceea ce a determinat ca acţiunile Băncii Transilvania să scadă pe parcursul săptămânii trecute la 2,265 lei, minimul ultimelor cinci luni.

Mircea Cărtărescu este laureatul din acest an al Premiului Opera Omnia de la Botoşani, dedicat lui Mihai Eminescu

FOTO, VIDEO Un avion cargo turcesc s-a prăbuşit peste mai multe case din Kârgâzstan. Cel puţin 37 de persoane au decedat

Cel puţin 37 de persoane au decedat, în urma prăbuşirii unui avion de transport marfă peste mai multe case dintr-un sat aflat în apropiere de capitala Kîrgîzstanului, au anunţat autorităţile, potrivit AFP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici