Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

111 afișări

Elevii mai multor şcoli, obligaţi să circule pe şosea din cauza trotuarelor acoperite de zăpadă: Am învăţat la şcoală că ar trebui să circulăm pe trotuar, dar dacă sunt înzăpezite...

Elevii mai multor şcoli din Bucureşti, care s-au întors la şcoală din vacanţa prelungită de iarnă, au fost nevoiţi să circule pe şosea, printre maşini, din cauza trotuarelor nedeszăpezite şi pline de mormane de omăt acumulat după intervenţia operatorilor de la firmele de salubritate.

FOTO Protest al angajaţilor Circului Globus care nu vor demiterea directorului/ Firea: Am primit ameninţări de la managerul circului; E caz patologic

Zeci de angajaţi ai Circului Clobus din Capitală au mers luni la sediul din Parcul Circului unde au desemnat trei reprezentanţi pentru a merge la discuţii cu primarul Capitalei. Oamenii sunt nemulţumiţi de demiterea directorului după incendiul în care au murit 11 animale. Tot legat de conducerea demisă a circului, primarul general Gabriela Firea spune că a primit ameninţări din partea lui Victor Coman.

IGSU: Numărul incendiilor a crescut cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Pompierii anunţă că, în ultimele şapte zile, numărul incendiilor a crescut cu 30 de procente faţă de anul trecut, în această perioadă fiind realizate peste 500 de intervenţii pentru stingerea focului. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, precizează IGSU.

Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii de abilitare a guvernului de a emite ordonanţe de urgenţă pe perioada vacanţei parlamentare, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Dacian Cioloş: Nu este nicio "gaură" în bugetul pe 2016. Deficitul a fost mai mic decât cel estimat

Fostul premier Dacian Cioloş a spus luni că în bugetul anului 2016 nu există nicio "gaură", deficitul înregistrat la finele anului a fost de 2,6%, mai mic decât cel estimat iniţial de 2,8%, iar nivelul veniturilor fiscale a fost cel programat în ciuda reducerii TVA şi a impozitului pe dividende.

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au fost invitaţi la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump / Ce conţine invitaţia transmisă lui Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu au fost invitaţi la ceremonia de învestire a preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, au precizat luni, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici