Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

803 afișări

Trafic îngreunat pe A3, se circulă în condiţii de iarnă pe A2. Drum închis în judeţul Călăraşi / Vizibilitate sub 50 de metri pe A2. Porturile Medgidia, Midia, Murfatlar şi Bara Sulina, închise

Pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri. Şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa se circulă în condiţii de iarnă. În judeţul Călăraşi, pe DN3, traficul rutier este întrerupt, anunţă Poliţia Rutieră.

Bacteria E-Coli, descoperită în 69 de produse din carne din 24 de judeţe, inclusiv Bucureşti

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat, luni, că bacteria E-Coli a fost descoperită în 69 de probe prelevate din carne şi produse din carne provenind de la ovine şi bovine din 24 de judeţe, inclusiv din Capitală.

Fostul premier Petre Roman, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei

Fostul premier al României Petre Roman a ajuns, marţi dimineaţa, la sediul Parchetului General, unde a fost chemat de procurorii militari pentru a i se aduce la cunoştinţă actul de inculpare în dosarul Mineriadei.

Sebastian Ghiţă: "Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, ofiţeri ai unui serviciu secret străin"

Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt agenţi ai unui serviciu secret străin, care aparţine unui stat partener al României, susţine Sebastian Ghiţă în a opta înregistrare. Ghiţă îl acuză pe Coldea că a prezentat facturi false la SRI în legătură de vacanţele pe care le-au petrecut împreună.

PNL, dator la Gorghiu 95.000 de lei. Fostul lider PNL a primit la botez peste 130.000 euro

Fostul preşedinte PNL Alina Gorghiu şi-a sporit anul trecut veniturile în urma botezului fiului său cu 140.000 de lei şi 102.000 de euro, actualul senator declarând venituri în valoare de peste 150.000 de lei şi împrumuturi acordate PNL de 95.000 lei.

Liviu Dragnea: Camera va suporta costul deplasării în SUA. Nu înţeleg supărarea, o să încerc să fiu mut

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat luni că deplasarea sa în SUA la învestirea preşedintelui Donald Trump va fi plătită de acest for legislativ, el arătând că nu înţelege supărarea legată de această vizită şi că va încerca să fie ''mut''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici