Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

76 afișări

VIDEO A murit Ion Besoiu. Actorul avea 85 de ani

A murit actorul Ion Besoiu. Actorul, în vârstă de 85 de ani, s-a stins din viaţa. Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai UNITER.

ALERTĂ METEO: Ger şi vânt puternic în cele mai multe regiuni ale ţării. Se vor înregistra -20 de grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ger şi intensificări ale vântului în cele mai multe dintre regiunile ţării, valabilă până joi la ora 12.00.

CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării

CFR Infrastructură intervine miercuri, la ora 9, cu pluguri pentru deszăpezire pe 5 intervale de staţii din sud-estul ţării, pentru siguranţa circulaţiei trenurilor; 35 de trenuri fiind anulate, potrivit datelor publicate de CFR Călători.

CCR amână, din nou, pronunţarea pe Legea conversiei creditelor în franci elveţieni

Curtea Constituţională a decis, miercuri, să amâne pentru data de 7 februarie, pronunţarea pe Legea conversiei creditelor din franci elveţieni în lei la cursul istoric, preşedintele CCR Valer Dorneanu, argumentând că este nevoie de "examinarea mai adâncă a problematicii".

Proiectele privind graţierea şi punerea în acord a codurilor penale cu deciziile CCR, transmise CSM, ÎCCJ şi Parchetului General/ Grindeanu: Abuzul în serviciu şi conflictul de interese nu se dezincriminează

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că ministerul Justiţiei a transmis miercuri dimineaţă spre consultare CSM-ului, ÎCCJ-ului şi Parchetului General două acte normative, unul privind graţierea, nu amnistia şi celălalt referitor la deciziile Curţii Constituţionale.

Piaţa imobiliară din Estul Europei este la niveluri record. România este încă departe de potenţial

Investiţiile imobiliare în Europa Centrală şi de Est în 2016 au depăşit 12,5 miliarde de euro, în creştere cu 42% faţă de 2015, marcând cel mai ridicat nivel înregistrat din 2007 încoace, relevă datele centralizate de furnizorul de servicii imobiliare JLL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici