Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

189 afișări

Un microbuz cu 15 persoane a rămas blocat timp de o oră pe un drum din cauza zăpezii viscolite

Un microbuz în care se aflau 15 persoane a rămas blocat, joi dimineaţa, timp de o oră, în judeţul Olt, pe Drumul Naţional 542, între localităţile Redea şi Valea Soarelui, din cauza zăpezii viscolite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ustensile folosite la intervenţii chirurgicale, fierte într-o oală cu apă, la Spitalul Balş

Ustensilele folosite la intervenţiile chirurgicale de la Spitalul Orăşenesc Balş sunt curăţate într-o oală cu apă fiartă pe aragaz înainte de a fi sterilizate, metodă care nu se mai foloseşte de câteva decenii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

GALERIE FOTO Protest în faţa Guvernului faţă de OUG privind graţierea / Mitinguri la Cluj Napoca, Iaşi, Sibiu şi Craiova

Peste două mii de oameni au ajuns, miercuri seara, în faţa Guvernului unde au protestat faţă de ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale. Protestatarii s-au strâns, iniţial, în Piaţa Universităţii, ulterior deplasându-se către Guvern. Mitinguri au fost şi la Cluj Napoca, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Craiova.

Sorin Grindeanu apără graţierea: În acest moment în România nu există un echilibru al puterilor în stat

Premierul Sorin Grindeanu a apărat miercuri seara proiectul graţierii şi cel de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală afirmând că din punctul său de vedere în acest moment în România nu există un echilibru al puterilor în stat.

Dacian Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, ''nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni pentru că principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici