Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

103 afișări

FOTO Românca dispărută în avalanşa din Italia a plecat din ţară pentru a se putea trata

Femeia din România dispărută în avalanşa care a distrus hotelul Rigopiano din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo, a plecat din ţară, după două căsnicii eşuate, pentru a-şi ajuta părinţii rămaşi în Bacău şi pentru a se trata de boala de care suferă, poliartrită reumatoidă.

Lideri ALDE: Cătălin Beciu a vorbit pe persoană fizică, s-a autosuspendat din conducerea partidului/ Cum se justifică politicianul

Unul dintre liderii ALDE, Graţiela Gavrilescu, a declarat pentru MEDIAFAX că vicepreşedintele Cătălin Beciu "a vorbit pe persoană fizică" joi seara, când a susţinut că protestul de miercuri ar fi o manifestaţie nazistă la care au participat nişte ''cretini'' şi ''animale'' care îi provoacă scârbă.

DIICOT: A condiţiona existenţa unei infracţiuni de o pagubă, o eroare legislativă

DIICOT susţine adoptarea ordonanţei de urgenţă privind graţierea poate reprezenta o condiţie favorizantă infracţiunilor din aria acestei structuri de parchet. Legat de abuzul în serviciu, direcţia precizează că CCR a condiţiona existenţa unei infracţiuni de o pagubă este "o eroare legislativă".

Studiu: Jumătate dintre români ar vrea să-şi încălzească locuinţa cu energie solară

Utilizarea energiei solare drept sursă principală de încălzire a locuinţei se situează în preferinţele a 49% dintre români, care consideră că astfel ar contribui la protejarea mediului înconjurător, relevă un studiu realizat în opt ţări europene.

VIDEO Proteste de proporţii anti-Trump la New York şi Washington: Altercaţii cu susţinătorii preşedintelui-ales/ Mii de oameni, inclusiv celebrităţi, au participat la manifestaţie

Un amplu protest anti-Trump, la care au participat mii de persoane, inclusiv o serie de celebrităţi precum Robert de Niro, Alec Baldwin, Michael Moore ori Cher, s-a desfăşurat joi noaptea la New York,cu doar câteva ore înainte de ceremonia de învestire a noului preşedinte, relatează postul France 24.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici