Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

182 afișări

Cod galben de ceaţă în 11 judeţe. Pe A1, vizibilitatea scade pe alocuri sub 100 de metri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, mai multe atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru 11 judeţe ale ţării.

Mureş: Tânără de 28 de ani împuşcată mortal cu o armă de vânătoare de către iubit

O tânără de 28 de ani a fost împuşcată mortal, duminică seara, cu o armă de vânătoare cu alice într-un bar din Târgu Mureş, unde lucra, de către iubitu ei, motivul fiind gelozia. Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei pentru a primi mandat de arestare pentru omor.

GALERIE FOTO, VIDEO Protestul din Capitală s-a încheiat. Aproximativ 15.000 de oameni au pichetat sediile PSD şi ALDE. Oamenii s-au oprit şi în faţa Guvernului/ Klaus Iohannis a fost la protestul din centrul Capitalei

Aproximativ 15.000 de oameni s-au strâns, duminică, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta faţă de proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor. Numărul protestatarilor este în creştere, aceştia urmând să se îndrepte către Palatul Victoria.

Dacian Cioloş: Oamenii care au ieşit în stradă nu au fost cumpăraţi cu iluzii, nici aduşi cu autocarele

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat duminică seară că românii care au ieşit în stradă să protesteze împotriva PSD nu au fost aduşi cu autocarele, nici nu au fost cumpăraţi cu promisiuni şi iluzii.

Liviu Dragnea: M-am întors din SUA şi l-am găsit pe Iohannis în fruntea unei noi mineriade. E un început de lovitură de stat, nu-i voi mai permite să răstoarne ordinea constituţională

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că la întoarcerea din SUA l-a găsit pe preşedintele Klaus Iohannis ''în fruntea unei noi mineriade, o manifestaţie neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituţionale şi împotriva votului popular din 11 decembrie''.

SRI: Respingem orice încercare de a implica SRI în dispute politice şi organizare de proteste

Serviciul Român de Informaţii (SRI) transmite, printr-un comunicat de presă, că respinde orice încercare de a implica instituţia în "dispute politice, organizare de proteste sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate". potrivit legii

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici