Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

342 afișări

Circulaţie blocată pe DN1; trei răniţi într-un accident cu trei autovehicule 

UPDATE ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins la ora 12.30

Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12.30, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Dimineaţă ISU anunţa că mai există un singur focar în zona centrală a localului, de unde se degajă fum, supravegherea zonei continuând şi luni.

Proiectele de OUG pentru graţiere şi modificarea codurilor penale, analizate miercuri de plenul CSM

Plenul CSM va analiza miercuri solicitarea Ministerului Justiţiei privind avizarea Proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală şi a Proiectului de Ordonanţă de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse.

Directorul SRI Eduard Hellvig va fi audiat de Comisia parlamentară de control. Verestoy Attila: "În situaţia de faţă, comisia ar putea cere informaţii şi cu privire la protestele recente"

Comisia pentru controlul activităţii SRI îl va audia miercuri pe directorul SRI Eduard Hellvig, pe tema bugetului şi a situaţiei instituţiei, senatorul UDMR Verestoy Attila declarând luni, pentru MEDIAFAX, că lui Hellvig i s-ar putea fi cerute lămuri şi despre protestele de la sfârşitul săptămânii.

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, audiat la Poliţia Capitalei

Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Bucureşti care a ars în întregime în noaptea de vineri spre sâmbătă, 44 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale, s-a prezentat, luni, la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici