Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

123 afișări

Poliţiştii fac 25 de percheziţii într-un dosar de spălare de bani în domeniul serviciilor de pază

Poliţia Capitalei face, miercuri dimineaţa, 25 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor privind domeniul serviciilor de protecţie şi pază, igienizare şi curăţenie.

Şofer român de TIR, arestat în SUA pentru transport de cocaină în valoare de 1,8 milioane de euro

Agenţi ai Serviciului vamal şi de protecţie din SUA au arestat în oraşul american Detroit un şofer român de TIR ce transporta cocaină în valoare de 1,8 milioane de euro (2 milioane de dolari), informează presa locală.

Preţurile energiei au fost influenţate, în ianuarie, de cerere şi ofertă, dar şi de legislaţie

Evoluţia pieţei de electricitate din ianuarie, când preţurile au atins în unele zile cele mai mari valori din Europa, a fost influenţată doar de cerere şi ofertă, a spus Victor Ionescu, directorul general al bursei de energie OPCOM, în cadrul conferinţei ZF Power organizată de Ziarul Financiar.

Numirile miniştrilor la Justiţie şi IMM-uri şi sancţionarea lui Chirica, în discuţia Comitetul Executiv Naţional al PSD

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, miercuri, la Bucureşti, pentru a lua în discuţie numirile noilor miniştri de la Justiţie şi Mediu de afaceri, precum şi sancţionarea preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirică, pentru criticile publice aduse conducerii partidului.

Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu

Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, rămas vacant după demisia lui Florin Iordache, scrie Gândul.

Curtea de Apel Piteşti se pronunţă în procesul privind casa din Sibiu pierdută de familia Iohannis

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti se pronunţă, miercuri, în dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, pierdută definitiv în urma procesului de la Curtea de Apel Braşov, împotriva deciziei familia preşedintelui formulând o contestaţie în anulare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici