Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

33 afișări

Nouă bărbaţi suspectaţi că tranzacţionau medicamente, reţinuţi pentru tâlhărie şi lipsire de libertate

Nouă bărbaţi suspectaţi că tranzacţionau medicamente oncologice au fost reţinuţi într-un dosar de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, cauza fiind deschisă după o sesizare făcută de unul dintre ei ca urmare a unei neînţelegeri.

FOTO Un bărbat din judeţul Dolj a aflat că figurează ca decedat pe listele medicului de familie: Doamne fereşte să contactez vreo boală serioasă în perioada asta

Unui bărbat de 40 de ani, din judeţul Dolj, îi este imposibilil să obţină documente medicale, ori să facă analize, întrucât în evidenţele medicului de familie figurează ca decedat de o lună, deşi în evidenţele CJAS figurează ca asigurat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO Protest al consilierilor de probaţiune în Capitală: Suntem trataţi ca şi cum am fi de la Ministerul Agriculturii, avem cu totul altă valoare

Câteva zeci de persoane, consilieri de probaţiune, protestează, miercuri dimineaţa, în faţa Institutului de Statistică, acolo unde se desfăşoară prezentarea raportului anual al Direcţiei Naţionale de Probaţiune şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD, ar putea fi suspendat din funcţiile din partid, dar nu exclus – surse

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, preşedinte interimar al PSD Iaşi, ar putea fi suspendat din aceste funcţii la şedinţa CExN al PSD, dar fără a se aplica sancţiunea excluderii din partid, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Guvernul va da OUG pentru acordarea sporului de vechime pentru personalul nedidactic, susţin sindicaliştii după o întâlnire cu premierul

Liderii sindicatelor din Educaţie au declarat, miercuri, după o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu, că Executivul va aproba joi o ordonanţă de urgenţă pentru a majora salariile personalului nedidactic, prin acordarea sporului de vechime, cu aproximativ 20%, începând cu 1 februarie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici