Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

82 afișări

Cod portocaliu de inundaţii pentru judeţele Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis, joi, o atenţionare cod portocaliu de inundaţii pentru judeţele Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud.

Cod galben de vânt pentru 13 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, joi, atenţionări cod galben de vânt pentru judeţele Cluj, Bacău, Neamţ, Suceava, Satu Mare, Dâmboviţa, Argeş, Prahova, Buzău, Sibiu, Harghita, Covasna şi Braşov, intensificările vântului urmând să depăşească la rafală, în unele zone, 100 de kilometri pe oră.

FOTO Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite în Olt, în urma unui accident rutier pe DN 6

Un biciclist a murit, iar alte cinci persoane care se aflau în două autoturisme au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri seara, pe DN 6, în comuna Dăneasa, judeţul Olt, una dintre maşini răsturnându-se în afara carosabilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Realitatea din educaţie. Copiii au ajuns să meargă la şcoală în trei schimburi. Clasele au şi 34 de elevi

Creşterea numărului de locuinţe noi din Capitală nu a ţinut cont de infrastructura educaţională, astfel că s-a ajuns în situaţia în care, în anumite zone, copiii merg la şcoală în trei schimburi. În plus, adesea efectivele de elevi ajung şi la 34 de copii într-o clasă, deşi legea învăţământului spune clar că într-o clasă nu pot învăţa mai mult de 25 de copii.

Lege depusă de Liviu Dragnea: TVA zero pentru locuinţe sociale, servicii din agricultură şi firme mici

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus o lege care prevede TVA zero pentru locuinte şi construcţii destinate oamenilor nevoiaşi, servicii din agricultură, difuzare de publicitate prin mass-media, dar şi majorarea plafonului până la care firmele sunt scutite de TVA de la 65.000 la 88.500 euro.

#DIZGRAŢIAŢII Deţinut: Un cazier te condamnă pe viaţă. Aici eşti “pachet”, afară eşti condamnatul

Câte şanse are un deţinut să redevină om în societatea românească? Statisticile arată că 40% dintre cei condamnaţi revin după gratii, în timp ce puşcăriaşii spun că mai grea e condamnarea oamenilor de după eliberare. O problemă la care încercăm să găsim un răspuns în cadrul campaniei DIZGRAŢIAŢII.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici