Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

69 afișări

Accident în Vaslui: Nouă copii la spital după ce microbuzul care îi ducea la şcoală s-a ciocnit cu o maşină

Nouă copii au ajuns, joi dimineaţa, la spital, după ce microbuzul care îi ducea la şcoală s-a ciocnit cu o maşină, în localitatea vasluiană Ştefan cel Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit, iar altul a fost rănit, după ce peste ei a căzut scutul unui motor

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit, iar altul a fost grav rănit, joi, după ce scutul unui motor electric s-a prăbuşit peste ei, în timp ce făceau reparaţii. Accidentul de la Sucursala Electrocentrale Turceni este anchetat de către inspectorii de muncă.

VIDEO Anchetă la Centrul de Plasament Lugoj, unde copiii se plâng că sunt agresaţi de angajaţi

Protecţia Copilului Timiş face o anchetă, după ce mai mulţi copii din Centrul de Plasament Lugoj s-au plâns de faptul că sunt agresaţi de angajaţi, dar şi că li se ia din mâncare sau din bunurile primite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ALARMĂ la Finanţe: Încasările în ianuarie sunt cu 5% mai mici decât în ianuarie 2016

Veniturile la bugetul general consolidat sunt cu 5% mai reduse în ianuarie 2017 faţă de ianuarie 2016, în condiţiile în care încasările din TVA au fost cu 20% mai mici, conform unor surse apropiate Ministerului de Finanţe.

Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte

Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc la ora 15.00.

Ion Caramitru, audiat în dosarul Revoluţiei

Actorul Ion Caramitru a ajuns, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, unde este audiat în calitate de martor în dosarul Revoluţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici