Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

70 afișări

Respingerea OUG 13 şi aprobarea OUG 14 au fost promulgate de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea de respingere a Ordonanţei 13 şi Legea de aprobare a Ordonanţei 14.

INTERVIU Mircea-Titus Dobre, ministrul Turismului: Sunt staţiuni considerate de interes naţional care nu au canalizare

Vrem să atragem turişti străini şi să-i convingem pe români să-şi viziteze ţara, dar nu avem infrastructura de transport şi de utilităţi pusă la punct. În România lungimea pârtiilor totalizează mai puţin decât într-o staţiune austriacă. Dar, ministrul Turismului promite un Masterplan de investiţii.

Şase persoane au fost propuse pentru arestare preventivă în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte şase vor fi prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă în dosarul deschis ca urmare a violenţelor din noaptea de 01 spre 02 februarie înregistrate în Piaţa Victoriei, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii de frontieră români au salvat 79 de persoane aflate pe o barcă în Marea Egee

Poliţiştii de frontieră români au salvat 79 de persoane din Siria, Irak, Iran şi Palestina, între care 27 copii, aflate pe o barcă supraîncărcată, care risca să se scufunde, în Marea Egee.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici