Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

202 afișări

MAE: Cinci cetăţeni români au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra

Cinci cetăţeni români au fost răniţi  în urma incidentului rutier de la Londra şi transportaţi la spital, a anunţat Ministerul Afacerilor de Externe, precizând că unul este în stare critică, trei sunt în stare stabilă, iar al cincilea cetăţean român a fost externat.

ÎNCEP înscrierile pentru clasa pregătitoare. Sunt aproximativ 180.000 de locuri în toată ţara

Luni începe prima etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare care va dura până pe 16 martie, iar a doua etapă se va desfăşura între 24 şi 30 martie. Este vorba de aproximativ 180.000 de locuri, la nivel naţional.

Proteste în Piaţa Victoriei: Steagul Uniunii Europene, din hârtii colorate

Peste o mie de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei, manifestanţii dorind să realizeze din hârtii colorate steagul Uniunii Europene.

Doar unu din 10 angajaţi români câştigă peste 5.000 lei/lună brut

Traian Băsescu: În locul Primăriei Sibiu aş deschide un proces familiei Iohannis pentru recuperarea banilor

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat,duminică seara,că Primăria Sibiu ar trebui să deschidă un proces civil familiei Iohannis pentru a recupera banii care i se cuveneau de pe urma casei deţinute de preşedinte, afirmând că are această obligaţie legală şi dacă nu o va face va fi răspunzătoare.

DIZGRAŢIAŢII Penitenciare noi construite zeci de ani doar pe hârtie.Ce şanse au închisorile private?

Lipsa spaţiilor şi condiţiile proaste stau la baza tuturor proceselor pierdute de România în faţa deţinuţilor. Cu toate acestea, ultimul penitenciar a fost construit începând cu 1994 iar singurul proiect de închisoare public-privată, anunţat acum şase ani, nu s-a materializat niciodată.

OSCAR 2017. GAFĂ de proporţii: Cel mai important trofeu a fost înmânat greşit, unui alt film. Echipa "La La Land", nevoită să coboare de pe scenă. Scena stânjenitoare - VIDEO

Cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar, prezentată de Jimmy Kimmel, s-a desfăşurat la Dolby Theatre din Los Angeles, a fost transmisă în direct de postul american ABC şi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici