Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

87 afișări

Transfuziile sanguine au fost SISTATE la Spitalul "Filantropia” din Craiova. Se acoperă doar urgenţele

Conducerea Spitalului "Filantropia" din Craiova a anunţat că a sistat efectuarea de transfuzii sanguine pentru cazurile grave şi sunt acoperite doar urgenţele majore până la finalizarea anchetei privind decesul a doi pacienţi ai unităţii medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cum au ajuns "denunţul" şi OUG13 subiecte la Olimpiadele de Limba Română şi Engleză/ EXPLICAŢIA inspectoratelor pentru alegerea acestor teme

Ministerul Educaţiei anunţă că, începând cu anul şcolar 2017-2018, subiectele pentru etapele judeţene ale olimpiadelor vor fi elaborate de specialiştii instituţiei. Decizia, după ce în trei judeţe unul dintre subiectele la Olimpiada de Limba Română a fost redactarea unui "denunţ". Între timp, o altă situaţie a fost descoperită la Bistriţa, unde elevii de clasa a XII au fost puşi să explice într-un eseu, în engleză, cum Ordonanaţa 13 poate afecta securitatea naţională.

Un nou DOSAR pentru Sebastian Ghiţă. Fostul deputat ar fi cerut peste 50 milioane euro

Procurorii DNA Ploieşti au deschis un nou dosar în care este vizat fostul deputat Sebastian Ghiţă, existând suspiciuni că acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea să obţină contracte cu statul. Mai mulţi apropiaţi ai lui Ghiţă sunt audiaţi, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Primarul Gheorghe Falcă (Arad), găsit în conflict de interese penal de către ANI

ANI anunţă că a sesizat Parchetul General în legătura cu existenţa unui conflict de interese penal, în care s-ar fi aflat primarul din Arad, Gheorghe Falcă. Edilul ar fi aprobat documente pentru 27 de beneficiari ale căror proiecte au fost realizate de o firmă la care el şi soţia sunt asociaţi.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, la CURTEA CONSTITUŢIONALĂ: Sorin Grindeanu mi-a solicitat să-l reprezint la şedinţa privind conflictul Guvern-DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, luni, că l-a reprezentat pe premierul Sorin Grindeanu, la solicitarea acestuia, în faţa CCR, la şedinţa în care se judecă sesizarea înaintată de preşedintele Senatului privind un posibil conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici