Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

116 afișări

COD GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe. Vizibilitate sub 100 de metri pe A2 şi A4

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea ceaţa densă reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul pacienţilor morţi de la Spitalul Filantropia din Craiova

Avocatul Poporului a anunţat, luni, că s-a sesizat din oficiu şi anchetează decesele a doi pacienţi de la Spitalul Filantropia din Craiova, moartea acestora survenind după ce li s-ar fi făcut transfuzii de sânge.

Ministrul Sănătăţii speră ca marţi sau miercuri să fie semnat contractul pentru vaccinul hexavalent

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat luni, după şedinţa de Guvern, că marţi sau miercuri va fi semnat contractul pentru vaccinul hexavalent.

CÂT vor cheltui românii, în medie, pentru mărţişoare şi cadouri de 1-8 Martie

Aproape 88% din persoanele intervievate din mediul urban intenţionează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 Martie, acestea cheltuind în medie 180,15 lei, potrivit studiului publicat luni de Mednet Marketing Research Center.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici