Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

177 afișări

EXCURSIE în Las Vegas şi Miami pe bani publici. Primarul din Brebu are de achitat 45.000 de lei

Primarul comunei Brebu din judeţul Prahova pleacă, alături de un inspector şi doi consilieri locali, într-o excursie de zece zile în Las Vegas, Orlando Miami şi Florida, suma necesară acesteia - 45.000 de lei - fiind alocată de Consiliul Local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Dragnea, la MApN: A intrat în firea noastră ca în fiecare dimineaţă să începem ziua în pace/ Gabriel Leş, ministrul Apărării: România, pregătită să facă faţă evoluţiilor din mediul de securitate din regiune

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat, marţi, la bilanţul instituţiei că România este pregătită pentru evoluţiile complexe din mediul de securitate din regiune, iar Armata trebuie să menţină un nivel ridicat de reacţie pentru apărarea naţională.

VINOVATUL pentru Gafa monumentală de la Oscar 2017: Un contabil care publica mesaje pe Twitter!

Persoana vinovată de gafa de la finala celei de-a 89-a ediţii a Premiilor Oscar de duminică seară, înmânându-i lui Warren Beatty un plic câştigătorii greşiţi, este Brian Cullinan, un contabil al firmei PricewaterhouseCoopers, ocupat cu publicarea de mesaje despre actori, pe Twitter, relatează Reuters.

Vulcanul italian Etna a intrat într-o nouă fază de ERUPŢIE

Vulcanul Etna din sudul Italiei a intrat într-o nouă fază de erupţie care a generat apariţia unor râuri de lavă, explozii, dar şi a unei mici scurgeri de lavă, informează presa italiană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici