Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

79 afișări

FOTO. IDENTITATEA românilor care au căzut victime atentatului: doi constănţeni plecaţi în vacanţă/ Veşti despre starea de sănătate a româncei: "Ce a fost greu azi-noapte a trecut, se pare"

Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Totodată, bilanţul atacului a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul.

Agenţia Naţională de Transplant: Se poate face transplant la Spitalul Sfânta Maria. Urmează să fie informat ministerul

Agenţia Naţională de Transplant anunţă că raportul cerut de ministerul Sănătăţii privind situaţia Centrului de Transplant Sfânta Maria a fost finalizat, concluziile fiind că unitatea medicală îndeplineşte condiţiile pentru efectuarea de transplant.

Video Un mort şi patru răniţi, după ce un avocat din Iaşi, care ar fi BĂUT, a provocat un ACCIDENT

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite după ce un avocat din Iaşi care ar fi băut a lovit cu maşina un autoturism oprit la semafor, iar autoturismul lovit a fost împins într-un taximetru. Avocatul a refuzat testul cu etilotestul, însă surse din cadrul anchetatorilor spun că acesta băuse.

Video Incendiu la un depozit de pe bulevardul Valea Cascadelor din Capitală

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la un depozit situat pe bulevardul Valea Cascadelor, în Capitală, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de 150 mp, transmit reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Nu sunt informaţii referitoare la posibile victime.

Video VIDEO Zeci de poliţişti protestează în faţa Ministerului Muncii, nemulţumiţi de actualele salarii

Zeci de poliţişti pichetează, joi, sediul Ministerului Muncii, nemulţumiţi de salariile şi indemnizaţiile pe care statul le acordă, în prezent, angajaţilor din domeniul ordinii şi siguranţei publice, ameninţând cu încetarea lucrului în cazul în care Guvernul nu va da curs solicitărilor formulate.

Şapte persoane, ARESTATE în legătură cu atacul TERORIST de la Londra

Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, relatează BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici