Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

119 afișări

Patru judeţe de află sub atenţionare cod galben de ceaţă

Patru judeţe se află, luni dimineaţa, sub atenţionare cod galben de ceaţă, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

#DIZGRAŢIAŢII Penitenciar cu sală de fitness şi teren de fotbal. Condamnat: "E ca o pensiune de 3 margarete"

Suprapopularea din penitenciare este unul dintre motivele pentru care CEDO a sancţionat statul român. Doar la Jilava, într-o cameră, se înghesuie 14 oameni, fiecare având puţin peste un mentru pătrat ca să trăiască. Şi totuşi, există şi o închisoare unde condiţiile sunt ca la pensiune.

Constructexpo: Materialele şi manopera se scumpesc, preţul de construcţie la case va creşte în 2017

Expozanţii veniţi în aceste zile la târgul Constructexpo (Bucureşti, Romexpo) avertizează că materialele de construcţii s-au scumpit în medie cu 25-30%, iar salariul minim avansează puternic în sectorul producţiei, astfel că în 2017 va fi inevitabilă o creştere a preţului la metrul pătrat construit.

GALERIE FOTO Fabrica de ciocolată a unei foste profesoare din Belgia a devenit atracţie turistică în Gorj

Fabrica de ciocolată din comuna gorjeană Crasna a unei foste profesoare de pian din Belgia a devenit atracţie turistică. Cu ingrediente aduse de la Bruxelles, combinate cu fructe de pădure culese în România, femeia face trandafiri, maşini de lux şi pantofi de ciocolată.

Lia Olguţa Vasilescu: În 2018, salariile medicilor vor ajunge până la 3.600 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică seara, că salariul unui medic din secţiile ATI va ajunge, în 2018, până la 3.600 de euro, afirmând că cel mai mare salariu din sistemul bugetar îl va avea preşedintele României, 18.000 de lei şi că majorările se vor realiza până în 2020.

Daniel Constantin, după ce a fost numit “cântăreţ al binomului”: Tăriceanu să se informeze. În sală erau doi şefi SIE

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminică, după ce Călin Popescu Tăriceanu l-a numit “cântăreţ al binomului”, că l-a rugat pe acesta să se informeze de la oamenii apropiaţi cu care colaborează, afirmând că în sala de şedinţă a BPC erau doi foşti şefi ai SIE, Harnagea şi Meleşcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici