Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

55 afișări

GALERIE FOTO Primăria Capitalei anunţă începerea lucrărilor de reconstrucţie a patinoarului Mihai Flamaropol

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă ca a demarat lucrările de refacere şi modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol, din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu, iar Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, promite că în mai puţin doi ani acesta va fi gata.

FOTO Sute de peşti morţi, observaţi pe două râuri din România şi din Serbia. Un ONG solicită explicaţii

Sute de peşti morţi sau degradaţi au fost observaţi plutind în albia pârâului Crivaia, din judeţul Caraş-Severin, dar şi în râul Caraş, în dreptul localităţii Vojvodinci, din Serbia, un ONG pentru protecţia mediului solicitând explicaţii “credibile” autorităţilor din România.

Video Daniel Constantin: Grindeanu, pus într-o situaţie delicată. Trebuie să facă cererea privind remanierea mea/ Mă întâlnesc cu Ponta, dar nu avem un proiect politic

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, luni, la ieşirea de la şedinţa coaliţiei, că premierul Sorin Grindeanu va fi pus într-o situaţie delicată, ca urmare a ultimelor evoluţii din ALDE, şi va trebui să transmită preşedintelui României o cerere privind remanierea şi înlocuirea sa.

Video Ministrul Justiţiei va anunţa miercuri rezultatele evaluării şefilor de parchete/ Grindeanu: Mă aştept să am evaluarea înainte de a fi publicată

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat, luni dimineaţă, că miercuri va prezenta rezultatele evaluării şefilor principalelor parchete: DNA şi Parchetul General.

Exerciţiu militar la Marea Neagră cu fregata franceză La Fayette şi două nave militare române

Două nave militare ale Forţelor Navale Române participă, luni, la un exerciţiu de luptă împotriva ameninţărilor aeriene şi de suprafaţă, împreună cu echipajul fregatei franceze „La Fayette”, care a sosit în Portul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici