Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

131 afișări

FOTO GREVĂ spontană la societatea de transport public Ploieşti. Doar 30% din autobuze sunt pe traseu

Angajaţii Transport Călători Expres (TCE) Ploieşti au declanşat, luni, greva spontană, o parte din autobuze fiind retrase de pe trasee. Oamenii sunt nemulţumiţi de situaţia financiară a societăţii, ameninţată cu falimentul, şi spun că autobuzele sunt foarte vechi şi pun în pericol viaţa călătorilor.

Peste 13.000 de pachete cu ţigări de contrabandă găsite într-o barcă gonflabilă, confiscate

Poliţiştii de frontieră au depistat, pe malul Prutului, peste 13.000 de pachete cu ţigări ascunse în colete voluminoase, legate între ele cu o sfoară prinsă de un arbore şi o barcă gonflabilă, fiind reţinuţi doi bărbaţi care au declarat că au fost plătiţi să treacă ţigările din Republica Moldova.

Angajaţii Loteriei Române anunţă proteste. Ce îi NEMULŢUMEŞTE pe angajaţi

Sindicatul angajaţilor Loteriei Române anunţă o serie de acţiuni de protest, nemulţumiţi de nivelul actual de salarizare şi de lipsa unor negocieri reale între sindicat şi consiliul de administraţie al companiei privind salarizarea angajaţilor şi condiţiile de muncă.

Dacian Cioloş: Cu tot respectul faţă de funcţia de director al SIE, nu am fost şi nu sunt interesat

Fostul premier Dacian Cioloş s-a declarat luni "surprins" de asocierea numelui său cu funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), precizând că, deşi "respectă şi apreciază" această poziţie, nu a fost şi nu este interesat de asemenea rang "nici în trecut, nici acum".

Sorin Grindeanu: Azi înaintez Preşedinţiei propunerile făcute de partenerii de la ALDE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni, după şedinţa coaliţiei, că va înainta Administraţiei Prezidenţiale, în cursul zilei, propunerile făcute de partenerii de la ALDE pentru a-l înlocui pe Daniel Constantin din Executiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici