Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

24 afișări

Un copil de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a spânzurat. Băiatul povestea că joacă Balena Albastră

Un copil de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a spânzurat luni. Poliţiştii spun că minorul obişnuia să acceseze internetul şi povestea des despre un joc virtual, fiind vorba, din primele informaţii, despre Balena Albastră. Anchetatorii au ridicat o unitate de calculator şi două telefoane mobile.

22 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul prestării serviciilor de pază

Poliţiştii din Capitală fac, marţi dimineaţa, 22 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Prahova, Ialomiţa şi Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor în domeniul prestării serviciilor de pază şi service auto, prejudiciul fiind estimat la şapte milioane lei.

Rata de ocupare a populaţiei în vârstă de muncă (15-64 de ani) a fost de 61,6%, în trimestrul IV

Rata de ocupare a populaţiei în vârstă de 20-64 de ani a fost de 66,5%, în trimestrul IV 2016, la o distanţă de 3,5 puncte procentuale faţă de ţinta naţională de 70% stabilită în contextul Strategiei Europa 2020, potrivit comunicatului emis marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

EXCLUSIV Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, despre execuţia bugetară: Creşte riscul de intrare în recesiune

Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ne apropiem de un prag în care majorarea datoriei publice ne vulnerabilizează şi creşte riscul de recesiune. De aceea, este bine să folosim această perioadă de boom economic pentru a ţine sub control datoria publică.

Elena Udrea, în ziua primei sentinţe din Gala Bute: Soluţia nu poate fi decât aceea de achitare

Instanţa supremă ar trebui să anunţe, marţi, prima sentinţă în dosarul Gala Bute, în care este judecată Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului a declarat, la secţia de poliţie la care a mers în cadrul controlului judiciar, că se aşteaptă la achitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici