Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

149 afișări

TORŢIONARUL Ioan Ficior, condamnat DEFINITIV la 20 de ani de închisoare pentru infracţiuni contra umanităţii

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) l-a condamnat definitiv, miercuri, pe Ioan Ficior la 20 de ani pentru infracţiuni contra umanităţii.

Noi posibile victime ale jocului Balena Albastră. Zece elevi cu răni pe braţe au primit îngrijiri în Argeş

Zece copii de la două şcoli din Argeş au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce şi-au provocat răni pe braţe.Poliţiştii au deschis anchete miercuri şi susţin că este vorba de teribilism, însă au demarat campanii de prevenire a efectelor jocului Balena Albastră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primăria Capitalei ar putea introduce 56 de linii RATB către localităţile din Ilfov. Care sunt zonele luate în calcul

Consiliul General al Municipiului Bucureşti analizează, miercuri, posibilitatea de a introduce 56 de linii de transport public, care să facă legătura între Bucureşti şi localităţile importante din judeţul Ilfov.

Orchestra de Cameră Radio în Grevă japoneză. Artiştii cer salarii mai mari

Eduard Hellvig, directorul SRI, după bilanţ: Trebuie să fim atenţi la pericole ce vin din terorism. Este momentul pentru un pachet modern de legislaţie de securitate

Serviciul Român de Informaţii a avut, miercuri, şedinţa de bilanţ, eveniment la care a participat preşedintele României, Klaus Iohannis, şi preşedintele Comisiei de Control asupra activităţii SRI, Adrian Ţuţuianu. Directorul SRI a declarat că pe viitor trebuie acordată atenţie pericolului ce vine dinspre ”terorism, spionaj, trafic ilegal, atacuri cibernetice ori forme de agresiune hibridă şi agresiuni informaţionale”.

VIDEO Ambasadorul britanic la UE i-a înmânat lui Donald Trusk SCRISOAREA prin care se declanşează procedura BREXIT/ Theresa May, discurs de confirmare în Parlamentul de la Londra

Ambasadorul britanic la UE, Tim Barrow, i-a înmânat preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea oficială pentru activarea Articolului 50 al Tratatului de la Lisabona, relatează Reuters online. Premierul Theresa May susţine un discurs în Parlamentul de la Londra în care confirmă declanşarea procedurii formale de ieşire a Marii Britanii din UE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici