Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

167 afișări

REPORTAJ Primul pompier care a intervenit pentru salvarea lui Dănuţ: Am izbucnit în lacrimi la final. Dacă dă Dumnezeu să fie bine o să ne interesăm să aibă parte şi de o educaţie adecvată

O zi obişnuită a devenit una de care îşi va aminti toată viaţa Vasile Gaiţă, primul pompier care a ajuns la fântâna unde a căzut Dănuţ, copilul de 2 ani, din Balta Sărată. Şi-a păstrat cumpătul din primul moment până la ultimul, iar la final a plâns de bucurie că băiatul a fost salvat.

Mama şi bunica lui Dănuţ, copilul salvat din fântână, sunt AUDIATE de anchetatori. Copilul de doi ani este în stare critică la spital/ Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Copilul de doi ani căzut într-o fântână în Teleorman, care a fost scos după 10 ore, este în stare generală critică şi a avut nevoie de manevre de resuscitare după un stop cardiac, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

Angajaţii Gărzii de Mediu, în GREVĂ de avertisment, fiind nemulţumiţi de salarii

Angajaţii Gărzii de Mediu din ţară vor fi în grevă de avertisment, miercuri, între orele 14.00-16.00, timp în care aceştia nu vor desfăşura activităţile specifice şi nu vor lucra cu publicul, fiind nemulţumiţi de salarii.

Deţinuţii pot „cumpăra” zile libere contra remuneraţiei şi pot vorbi la telefon fără să mai fie supravegheaţi. Ce au decis astăzi deputaţii

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri un amendament la Legea privind executarea pedepselor, care prevede că deţinuţii pot „cumpăra” zile libere dacă renunţă la remuneraţie, în cazul în care aceştia au desfăşurat o muncă remunerată.

EXCLUSIV. Guvernul ar urma să renunţe la introducerea COTEI ZERO de TVA la tranzacţiile imobiliare

Executivul ar urma să renunţe la introducerea cotei zero pentru tranzacţiile imobiliare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi Larisa Iordache

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat miercuri pe sportivii români medaliaţi la Campionatele Europene de Gimnastică. Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu sunt decoraţi cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer, iar Larisa Iordache cu Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici