Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

145 afișări

Purtător de cuvânt - Spitalul Grigore Alexandrescu: Copilul care a căzut în puţ este tot intubat şi ventilat mecanic. Va fi consultat de neurolog

Copilul în vârstă de doi ani, care a căzut într-o fântână în Teleorman şi a fost scos după 10 ore de salvatori, este în continuare intubat şi ventilat mecanic, el urmând a fi consultat şi de un neurolog. Medicii spun că rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea într-o săptămână.

Poliţiştii de frontieră au făcut o captură de 34 kilograme de canabis. Traficanţii erau albanezi

Doi cetăţeni albanezi au fost prinşi în timp ce introduceau în România, pe la frontiera verde, 34 de kilograme de canabis. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Timiş cu propunere arestare preventivă.

Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor: Eliminarea contribuţiei la şomaj nu este în interesul firmelor

O posibilă eliminare a contribuţiei la şomaj - măsură anunţată de Guvern - nu este în interesul firmelor şi a economiei româneşti, susţine vicepreşedintele Asociaţiei Patronilor şi Meseriaţilor (APM) Cluj, Dan Mureşan. Potrivit acestuia, contribuţia la şomaj nu ar trebui eliminată, ci regândită.

Premierul Grindeanu despre criza vaccinurilor: Am doi copii dar de fiecare dată am avut probleme. Este o situaţie care nu mai poate fi TOLERATĂ/ Ce spune ministrul Sănătăţii despre unul dintre vaccinuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că înainte de a gândi campanii de informare sau obligativităţi în legătură cu vaccinarea, autorităţile trebuie să se asigure acele vaccinuri există şi sunt disponibile pe piaţă, în caz contrar se ajunge la o situaţie ridicolă. De asemenea, el a spus că şi-a vaccinat ambii copii, afirmând că respectă dreptul părinţilor de a decide dacă îşi vaccinează copiii, dar că unul nevaccinat nu-şi riscă doar propria sănătate, ci şi pe a celorlaţi copii din jurul său.

Dosarul de extrădare a lui Sebastian Ghiţă are 475 de pagini, la care au lucrat şase traducători. Tudorel Toader, despre cererea adresată ministerului Justiţiei din SERBIA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineaţa, că instituţia pe care o conduce a trimis întreaga documentaţie privind extrădarea lui Sebastian Ghiţă la Ministerul Justiţiei din Serbia, dosarul fiind înregistrat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici