Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

26 afișări

Bodog: Părintele poate fi acuzat de rele tratamente, dacă un copil moare pentru că nu l-a vaccinat/ Dragnea: Am mari rezerve în a introduce o măsură obligatorie pentru vaccinare

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, joi, că legea vaccinării nu prevede sancţiuni pentru părinţi, ci o referire la rele tratamente aplicate copilului, afirmând că dacă un copil moare din cauza deciziei părintelui de a nu îl vaccina, acesta poate fi acuzat de rele tratamente.

VIDEO Protest al angajaţilor agenţiilor pentru protecţia mediului în faţa Ministerului Mediului

Câteva zeci de angajaţi ai agenţiilor pentru protecţia mediului protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Ministerului Mediului, fiind nemulţumiţi de discriminările salariale faţă de alţi funcţionari, manifestări fiind şi în ţară.

Impozite crescute cu 500% pentru terenurile lăsate în paragină şi AMENZI "deloc modice" pentru proprietarii care nu întreţin faţadele clădirilor

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a decis, joi, să dea dreptul Consiliilor Locale de Sector să majoreze impozitele pentru terenurile lăsate în paragină cu până la 500% faţă de taxele locale impuse în prezent.

MEDIAFAX TALKS: Asigurările private de sănătate asigură doar 1% din piaţă/ Experţi: Preţul unic ar ajuta mulţi cetăţeni - VIDEO

Asiguratorii privaţi atrag atenţia, în cadrul MEDIAFAX TALKS, că doar 1% din sistemul naţional de sănătate este asigurat de mediul privat, iar o normalitate ar însemna o creştere cu aproximativ 10 procente. În România, 30% dintre spitale sunt particulare, iar 5% din români sunt asiguraţi privat.

CCR: Legea care INTERZICE persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern, amânată

Curtea Constituţională a decis, joi, să amâne pentru a patra oară decizia în cazul Legii 90/2001, care îi interzice liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, să facă parte din Guvern din cauza condamnării definitive cu suspendare.

Producţie de aur şi argint la mina din Mănăila - Suceava: Vast Resources a început testele

Vast Resources a demarat primele teste în ceea ce priveşte procesarea de metale preţioase, aur şi argint, la mina din Mănăila. Compania preconizează că va putea să extragă lunar aproximativ 30 de tone de concentrat de aur şi argint începând cu luna mai 2017.

Comisia Europeană dă în JUDECATĂ România pentru că nu a adoptat măsurile asumate privind gropile de GUNOI/ "Aşteptăm înştiinţarea ca să pregătim apărarea", transmite M.Mediului

Comisia Europeană va trimite în judecată România pentru că statul român nu a revizuit activităţile de gestionare a deşeurilor şi nu a adoptat planul naţional în acest domeniu, nici programul de prevenire a acumulării deşeurilor, în conformitate cu obiectivele Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presă al site-ului organului executiv al Blocului comunitar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici