Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

218 afișări

FOTO Operaţiunea de salvare contra cronometru a eşuat. Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

Un bărbat a fost prins în totalitate sub un container de dimensiuni mari, pe strada Drumul Binelui din sectorul 4 al Capitalei, echipele de salvatori intervenind pentru a ajunge la victimă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov.UPDATE: Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

Medic: Copilul căzut în puţ are în continuare probleme respiratorii. Consultul neurologic are loc azi

Copilul de doi ani, care a căzut într-un puţ din judeţul Teleorman şi a fost scos după 10 ore, are în continuare probleme respiratorii, deşi a fost detubat, un consult neurologic urmând să aibă loc vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Două mii de medicamente pe reţete speciale, găsite la percheziţiile în cazul copiiilor sedaţi, din Suceava

Procurorii DIICOT Suceava au găsit, în urma percheziţiilor la Centrul Medical al MAI din Suceava, peste 2.000 de medicamente eliberate exclusiv în baza unor reţete speciale, din care aproape 600 comprimate de xanax. Percheziţiile au fost făcute în urma unei sesizări privind sedarea a doi copii.

A crescut substanţial numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale

Aproape 3.500 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale au fost eliberate în luna martie 2017, în creştere cu 47,4% faţă de luna februarie 2017 şi cu 4,5% faţă de luna martie 2016, se arată în comunicatul publicat vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

GALERIE FOTO Tarife de la 60 la 450 de lei pe litoralul românesc, pentru minivacanţa de 1 Mai

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi anul acesta să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral, preţurile pentru o noapte de cazare plecând de la aproximativ 15 euro într-o vilă din Eforie, Costineşti sau Vama Veche. La un hotel de cinci stele, turiştii ajung să plătească peste 450 de lei.

Salvamarii vor ieşi din nou voluntar, de 1 Mai, pe plajele din Constanţa şi Mamaia

Câteva zeci de salvamari voluntari se vor afla pe plajele dintre Constanţa şi Mamaia şi în minivacanţa de 1 Mai din acest an, urmând să vegheze din ATV-uri la siguranţa turiştilor şi fiind pregătiţi să intervină, în caz de necesitate, cu ambarcaţiuni cu motor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici