Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

108 afișări

Ministerul sârb al Justiţiei explică ce se întâmplă după audierea lui Sebastian Ghiţă

Ministerul Justiţiei din Serbia transmite, într-un răspuns pentru Mediafax, că instituţia va decide dacă Sebastian Ghiţă va fi sau nu extrădat, după ce Curtea Supremă din Belgrad, unde fostul deputat este audiat vineri, va stabili dacă sunt îndeplinite condiţiile pentru aducerea sa în România.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, află în 22 mai dacă va fi arestat la domiciliu. Avocat: În 2017 se practică încă înscenări, într-o manieră grosolană

Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, va afla luni dacă va fi judecat în stare de arest la domiciliu, în dosarul ”Nazarcea”, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene, după ce instanţa a amânat, vineri, să se pronunţe.

Din 20 mai, pachetele de ţigări cu pictograme mici trebuie retrase de pe piaţă. Comercianţii riscă amenzi şi pierderi masive

Pachetele de ţigări mai vechi (cu pictograme mici) trebuie retrase de pe piaţă până la data de 20 mai 2017, iar din această zi comercianţii riscă amenzi de până la 100.000 de lei, dacă le mai distribuie. Dar stocurile nu s-au epuizat, astfel că distribuitorii sunt puşi într-o situaţie paradoxală.

Restricţii sâmbătă în Capitală pentru Marşul Normalităţii şi Marşul Diversităţii. HARTA cu zonele închise circulaţiei

Sâmbătă, 20 mai, în Bucureşti se vor organiza mai multe evenimente, printre care Marşul Diversităţii şi Marşul Normalităţii, Brigada Rutieră a Capialei instituind restricţii de circulaţie pe durata desfăşurării acestor evenimente.

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Lista şi programul instituţiilor din toată ţara. Evenimentele care vor surprinde publicul

Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, patronată de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor are loc în noaptea dintre 20 şi 21 mai. Este un eveniment european desfăşurat la nivel internaţional, aflat anul acesta la a 13-a ediţie.

Fregată olandeză, hătţuită de avioane ruse de luptă

Aviaţia rusă a început din nou să hărţuiască navele NATO, de această dată în Marea Baltică, iar victima a fost o fregată olandeză

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici