Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

142 afișări

DIZGRAŢIAŢII În timp ce la Penitenciarul Tg-Jiu toate lucrările au fost ABANDONATE, un deţinut a reclamat la CEDO condiţiile din închisoare şi a obţinut 15.000 de euro daune morale

Firma care efectua lucrările de supraînălţare la Penitenciarul Târgu-Jiu a sistat construcţia, pe motiv că a majorat preţul, invocând creşterea salariului minim. În tot acest timp, deţinuţii reclamă la CEDO condiţiile, unul dintre aceştia reuşind să obţină 15.000 de euro daune morale.

Noi înregistrări cu Ioan Bendei, fost administrator al RDS-RCS, din care rezultă că purta discuţii cu procurorii de pe un telefon care nu era ascultat

Într-o nouă înregistrare, Ioan Bendei ar apărea discutând cu soţia sa despre "cinci procurori" care ascultau ce vorbea cu o anumită persoană, Antena 3, postul care a difuzat interceptarea, susţinând că interlocutorul din discuţia ascultată ar fi fost Sorin Alexandrescu.

Vreme instabilă săptămâna următoare. Meteorologii anunţă precipitaţii în fiecare zi

Vremea va continua să fie schimbătoare şi pe parcursul săptămânii următoare, fiind aşteptate precipitaţii în fiecare zi, la începutul săptămânii acestea curprinzând sud-estul teritoriului, miercuri extinzându-se în aproape toată ţara. În a doua parte a săptămânii vor fi în scădere, potrivit ANM.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Bonurile de 144 de lei emise în 18 aprilie sunt câştigătoare

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 21 mai, au ieşit din urne numerele 18 reprezentând ziua de emitere (18 aprilie) şi 144 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare - între 144 şi 144,99 lei.

BREXIT: Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale unde încep negocierile retragearea Marii Britanii din UE

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va participa luni la reuniunea Consiliului Afaceri Generale unde se va aproba decizia Consiliului de autorizare a deschiderii negocierilor pentru un acord privind retragearea Marii Britanii din UE, potrivit unui comunicat MAE.

GALERIE FOTO, VIDEO 600 de femei îmbrăcate cochet, la pedalare pe străzile Timişoarei: Bicicleta, cel mai frumos accesoriu

Aproximativ 600 de timişorence, însoţite de soţi, prieteni sau copii, îmbrăcate cât mai cochet, au participat, duminică, la o pedalare pe străzile oraşului pentru a demonstra că poţi fi elegant chiar dacă te plimbi cu bicicleta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Datele culese de doi sateliţi ai NASA arată că omul a creat un nou câmp magnetic în jurul Pământului - VIDEO

NASA a detectat o „barieră” realizată de om care înconjoară Terra, mult dincolo de atmosferă. Spre deosebire de multe efecte nocive pe care omul le-a lăsat în drumul lui spre glorie, acesta este un efect pozitiv, conform savanţilor de la Agenţia Spaţială Americană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici