Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

97 afișări

Tudorel Toader: Arhiva SIPA, o pată pe obrazul justiţiei. Voi PUBLICA numele celor care au vizitat-o/Gîrbovan, UNJR: Să fie publicată şi data

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, anunţă că va publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA şi numărul de vizite, precizând că documentele serviciului secret reprezintă "o pată pe obrazul justiţiei române".

Inundaţii într-o localitate din Prahova în urma ploilor torenţiale

Patru gospodării din satul Tătărani, judeţul Prahova, au fost inundate în urma ploilor torenţiale. Localnicii se plâng de faptul că nu au canalizare, şi ori de câte ori plouă, apa nu are unde să se scurgă.

Un poliţist din Sibiu, cercetat după ce a condus pe o stradă cu acces interzis şi a rănit patru persoane

Un poliţist din Sibiu este cercetat după ce a condus maşina instituţiei pe o stradă cu accesul interzis şi s-a izbit de un alt autoturism. Patru persoane au fost rănite în urma impactului.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, rămâne sub control judiciar. Curtea de Apel Constanţa a RESPINS solicitarea DNA de arestare la domiciliu a prelatului

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va fi judecat în continuare sub control judiciar. Curtea de Apel Constanţa a respins luni solicitarea DNA de arestare la domiciliu a prelatului, în dosarul în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

Captură de peste 400 kilograme de heroină de puritate foarte ridicată, în valoare de 32 de milioane de euro, la Calafat-Vidin

Autorităţile din Bulgaria, în colaborare cu cele din România, au descoperit, în urma unui control la un camion, mai mult de 400 de kilograme de heroină, în valoare de peste 32 de milioane de euro. Camionul ar fi urmat să ajungă în România şi avea ca destinaţie finaă Olanda. Drogurile au fost depistate la control la PTF Calafat-Vidin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici