Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

21 afișări

Dan Andronic, la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009: Ghiţă a comunicat "cuiva" din conducerea SRI planul PSD de blocare a validării alegerilor/ George Maior va fi CITAT, iar Andronic, REAUDIAT

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, luni, înainte de a fi audiat de Comisia de anchetă parlamentară privind alegerile din 2009, că nu a vrut să facă din dezvăluirile sale un "serial memorialistic" şi nu s-a gândit să-şi scrie memoriile, ci să "încercăm un efort de vidanjare".

AMBUTEIAJ de peste două ore, pe DN 1, după înfiinţarea benzilor unice RATB. PMB: Banda unică de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, un test. Instituirea acestora, după ce începe vacanţa şcolară VIDEO

După ce Primăria Capitalei a instituit în zona de Nord a Bucureştiului benzi unice pentru autobuze, pe DN 1 s-a format un ambuteiaj de peste 16 de kilometri, pe sensul de intrare în Capitală, şoferii stând în coloană chiar şi două ore.

Arhiepiscopul Tomisului rămâne sub control judiciar. Curtea de Apel Constanţa a RESPINS solicitarea DNA de arestare la domiciliu a prelatului/ Replica lui IPS Teodosie la decizia instanţei

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va fi judecat în continuare sub control judiciar. Curtea de Apel Constanţa a respins luni solicitarea DNA de arestare la domiciliu a prelatului, în dosarul în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, blocat după atacurile cibernetice: "Nu funcţionează niciun program, nu putem nici măcar coresponda prin mail"

Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat nu funcţionează după recentele atacuri cibernetice. Este blocată comunicarea cu mediul de afaceri, a declarat Mihai Ionescu, secretarul general al Asociaţiei Exportatorilor şi Importatorilor.

Dezvoltatorii imobiliari: Pentru piaţa rezidenţială anul 2017 ar putea fi cel mai bun de la debutul crizei

Dezvoltatorii imobiliari spun că piaţa rezidenţială se îndreaptă spre cel mai bun an din 2008 până acum, putând depăşi recordul de 61.000 de locuinţe noi livrate în urmă cu nouă ani.

Un robot va proteja fanii de huligani la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Cercetătorii de la Institutul Tehnologic din Moscova au prezentat un robot, numit AlanTim, care va proteja fanii la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici