Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

313 afișări

MAE: Am avut o singură solicitare de asistenţă. A sunat mama unei fete, pentru că nu dădea de ea/ Grindeanu: Până acum nu avem români printre victime

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii are în atenţie incidentul produs, luni seară, de la Manchester Arena, potrivit unui comunicat transmis de MAE, care precizează că misiunea diplomatică română face demersuri în vederea obţinerii datelor cu privire la naţionalitatea victimelor.

Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul din Manchester

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat, marţi, atentatul comis la concertul din oraşul britanic Manchester, soldat cu cel puţin 22 de morţi şi zeci de răniţi, anunţă Institutul american SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Sindicatele anunţă că 120.000 angajaţi din primării şi direcţii de taxe locale vor protesta miercuri/ Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii: "Mai multă consecvenţă din partea lor ar fi de preferat"

Sindicatele din Administraţia Publică au anunţat că, miercuri, peste 120.000 de angajaţi din primării şi din direcţiile de taxe şi impozite locale, vor întrerupe lucrul, nemulţumiţi de actuala lege a salarizării şi de faptul că pentru aceştia nu a mai fost introdusă grila de salarizare.

Trei turişti, amendaţi după noile reglementări impuse în cazul operelor lui Constantin Brâncuşi

Un turist din Republica Moldova a fost sancţionat cu avertisment pentru că a atins operele lui Constantin Brâncuşi, în timpul unei vizite făcute în Parcul Central din Târgu-Jiu. Alte trei persoane au primit amenzi în valoare totală de 2.100 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO Cluj-Napoca: Două chioşcuri de peste 65.000 de euro, instalate în oraş. PSD cere control

Primăria Cluj-Napoca a instalat două chioşcuri ”multifuncţionale” în valoare de peste 65.000 de euro în centrul oraşului, unde se vor vinde suveniruri şi flori. PSD sesizează Curtea de Conturi şi cere un control, având în vedere că preţul celor două chioşcuri este cât al unui apartament în oraş.

GALERIE FOTO, VIDEO InMoov, robotul open source de dimensiuni umane, printat 3D, a ajuns la Bucharest Tehnology Week

InMoov, primul robot open source de dimensiuni umane, printat 3D, realizat de francezul Gael Langevin, a ajuns pentru prima dată în România, la Bucharest Tehnology Week. Robotul este destinat exclusiv cercetării, iar preţul pleacă de la 1.500 de euro şi variază în funcţie de componentele folosite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici